Skip to main content

Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων σχετικά με τον ιό Covid-19, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε μια ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση από την πολυετή οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζουν την Ελλάδα, οι σπουδές εξ’ αποστάσεως στα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια προσφέρουν ασφάλεια και οικονομική ελάφρυνση.
Όσοι επιλέγουν την φοίτηση εξ’ αποστάσεως, έχουν κωδικό και επίσημη πανεπιστημιακή ταυτότητα, θεωρούνται επίσημα Φοιτητές Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και το πτυχίο τους είναι ο επίσημος τίτλος σπουδών του Πανεπιστημίου στο οποίο φοίτησαν, και αναγνωρίζεται διεθνώς.

"ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Μ.Κ.Ε."
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
εις μνήμην Ιωάννη Μ. Παπαμιχαήλ

Οι Δραστηριότητές μας

Ο σκοπός και οι δραστηριότητες της ανωτέρω μη κερδοσκοπικής εταιρείας μας, περιληπτικά είναι: να συμβάλλουμε, όσο μπορούμε, στον ιερό σκοπό μας που αποβλέπει στο να παρέχει στους νέους μας ίσες ευκαιρίες ώστε να κάνουν λαμπρές σπουδές, επιλέγοντας τον κλάδο που επιθυμούν, με τις ελαχιστότατες, κατά το δυνατόν, δαπάνες.

Πρωτίστως σε ευρωπαϊκά γαλλικά δημόσια πανεπιστήμια ελίτ, καθώς επίσης και σε αγγλικά, μέσα στην, ομολογουμένως αρνητική συγκυρία που βιώνουμε, μιας βαθειάς πολυδιάστατης Οικονομικής, και όχι μόνον, κρίσης (capital controls, ανεργία που δυστυχώς έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με καταγεγραμμένους 1.700,000 ανέργους, εκ των οποίων το 60% είναι νέοι).

Έτσι αντί να ωθούνται οι νέοι μας να σπουδάσουν στο εξωτερικό, τους δίνουμε την μεγάλη και ευεργετική ευκαιρία να σπουδάζουν στην Ελλάδα μας, με το σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα μας μέσω του διαδικτύου και της πλατφόρμας των παραπάνω ευρωπαικών δημοσίων πανεπιστήμιων (internet on line - emails - video conference - με εικόνα και ήχο-skype κ.α., 24 ώρες την ημερα - 7 ήμερες την εβδομάδα) δηλαδή όποια ώρα και ημέρα επιθυμούν, απλά κάνοντας χρήση του ειδικού προσωπικού κωδικού τους, καθώς επίσης και από οποιονδήποτε χώρο εντός ή εκτός κατοικίας τους, και από οποιαδήποτε περιοχή της ελληνικής επικρατείας ευρίσκονται.

Σημειωτέον δε ότι δεν χρειάζονται προς τούτο βιβλία καθώς η υλη, οι εργασίες και τα τεστ τους διακινούνται επίσης μέσω ιντερνέτ. Ετσι προετοιμάζονται με προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, δικό τους πρόγραμμα. Δια τούς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τους τίτλους, και δια μεν τα γαλλικά προπτυχιακά δημοσίων πανεπιστημίων elite : licence 1-2-3 , δια δε τα αγγλικά προπτυχιακά τους: bachelor 1-2-3. Επίσης δια τα γαλλικά μεταπτυχιακά τους master 1+2 και δια τα αγγλικά μεταπτυχιακά τους Master of Science, MBA, πάντοτε υπό την αυστηρή παρακολούθηση και αρωγή των ξένων πανεπιστημιακών καθηγητών οι οποίοι τους συνδράμουν στις δυσκολίες και απορίες που αντιμετωπίζουν, καθώς έπίσης στις διορθώσεις των τεστ τους. Επιπλέον απαιτείται να εκπονούν αρκετές εργασίες επί της ύλης των διαφόρων μαθημάτων τους, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία. Αργότερα δε καλούνται να συντάξουν την διατριβή τους «memoire de these» πριν αποκτήσουν το πτυχίο τους.

Το ευεργετικότερο όλων έγκειται στο ότι δεν υποχρεούνται σε ζωντανή παρακολούθηση των μαθημάτων τους (με συγκεκριμένο ωράριο ή αίθουσα διδασκαλίας), επιτρέποντάς τους έτσι να εργαστούν σε μερική απασχόληση, ώστε να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία του επαγγέλματος που θα ασκήσουν εις το μέλλον.

Το αυτό βεβαίως ισχύει γενικά και για τους υποψηφίους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και, δυστυχώς, δεν επιτυγχάνουν να σπουδάσουν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της πόλης όπου κατοικούν, επιβαρύνοντας έτσι τις οικογένειες τους με δυσβάστακτες, για την παρούσα οικονομική συγκυρία, δαπάνες, όπως ενοίκιο - ΔΕΗ - τηλέφωνο και ιδίως τη διατροφή τους. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα, για τους περισσότερους εξ αυτών, να μη μεταβαίνουν καν για να σπουδάσουν στη πόλη όπου πέτυχαν και να συνεχίζουν να επιβαρύνουν τους γονείς τους με τις γνωστές υπέρογκες δαπάνες φροντιστηρίων και προετοιμασίας, προσβλέποντας σε μια μελλοντική, ενδεχόμενη, αποτυχία στις επόμενες πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα πτυχία που θα αποκτήσουν είναι ισάξια και ισότιμα με τα αντίστοιχα των full time σπουδών των πανεπιστημίων του εξωτερικού, ενώ τα δίδακτρα και οι εγγραφές είναι πολύ χαμηλότερα. Επίσης προμηθεύονται, άμεσα μετά την εγγραφή τους, την επίσημη φοιτητική ταυτότητα του πανεπιστημίου όπου φοιτούν.

Τα πτυχία τους, τέλος, είναι επίσημα ανεγνωρισμένα από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, εξασφαλίζοντας έτσι την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος τους.

Από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε τον άμεσο συμβουλευτικό ρόλο στην επιλογή των σπουδών και την προετοιμασία των φάκελων τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μεταφρασμένα, καθώς επίσης και την άμεση βοήθεια σε όποιες δυσκολίες και απορίες συναντούν, εκδίδοντας φυσικά τα αντίστοιχα νόμιμα φορολογικά παραστατικά στοιχεία για όποια υπηρεσία σας προσφέρουμε.

Οι κλάδοι που προσφέρονται δια γαλλικές σπουδές είναι: Lettres Modernes, Littérature Comparée, Langue Française comme langue étrangère (L.E.A.), Droit, Economie et Gestion, lnformatique, Psychologie, Langues étrangères Traduction et Interprétariat, MIAGE, M1 + M2 (Master 1 + Master 2), MONE (Management des Organisations de la Net Économie), ACCA, ECN (Epreuves Classantes Nationales), κ.α..

Διατελών πάντοτε στην διάθεση σας για περαιτέρω ενημέρωση, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μιχάλης Παπαμιχαήλ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα προγράμματά μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μιχάλης Παπαμιχαήλ
PROFFESSEUR - DIRECTEUR DES ETUDES
ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Μ.Κ.Ε."
ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 9, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15343
www.euronet-studies.gr | fax. 2155511099
email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Skype: michelpapamichael